17 χρόνια και συνεχίζουμε

Από το 2000, συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρεία

Η ΔιόρασηΝΕΤ είναι μία σύγχρονη εταιρία προώθησης επιχειρήσεων, αμιγώς  Ελληνική και δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών. Ξεκίνησε το 2000 και προσφέρει πρωτοποριακές μεθόδους προώθησης προϊόντων σε επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό και την ευελιξία που προσφέρει το διαδίκτυο. Κύρια δραστηριότητα είναι η δημιουργία και διαχείριση εξειδικευμένων υπηρεσιών με ηλεκτρονική ή άλλη μορφή.

 

Οι μέθοδοι προώθησης που αναπτύσσει, στοχεύουν πρωτίστως στην οικονομική και ποιοτική ικανοποίηση του καταναλωτή/πελάτη, πολλαπλασιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πελατεία και κατά συνέπεια το τζίρο των επιχειρήσεων. Προτάσσοντας την Ανταποδοτικότητα και την Επιχειρηματική ηθική, στερεώνεται η αμοιβαία εμπιστοσύνη του καταναλωτή και της επιχείρησης, όπως αρμόζει σε αγορές με συνέχεια.

 

Συνοψίζοντας και για να μας γνωρίσετε καλύτερα, εμείς στη ΔιόρασηΝΕΤ, είμαστε άνθρωποι που λειτουργούμε με αμοιβαίο σεβασμό και αξιοπρέπεια, με υπομονή και επιμονή στην ποιότητα και την ωφελιμότητα των υπηρεσιών μας, χωρίς να  αφήνουμε εκκρεμότητες. Αντιθέτως παίρνουμε πρωτοβουλίες, σπρώχνουμε τα όρια και είμαστε πάντα έτοιμοι για το επόμενο βήμα!