17 χρόνια και συνεχίζουμε

Από το 2000, συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες της αγοράς.

Ειδικές αποστολές

Για τις απομακρυσμένες αποστολές σας οπουδήποτε στην Ελλάδα, χρησιμοποιήστε το e-shop της Top Florist, η οποία είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη, με το δικό της δίκτυο σε όλη τη χώρα.

Η Top Florist, στέλνει το συναίσθημα και το μήνυμα σου παντού στην Ελλάδα, με όχημα ένα τριαντάφυλλο και κόστος μόνο 3,00€ !!!

Σφίξε νοερά το χέρι στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με ένα, δύο ή τρία τριαντάφυλλα! Τα παραλαμβάνουν από το κατάστημα σε ένα απίστευτα όμορφο αμπαλάζ, μαζί με το μήνυμά σου, στο κατάλληλο για κάθε περίπτωση φακελάκι!

Ακόμη, μεταφέρει τα συναισθήματα παντού στην Ελλάδα, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, με όχημα ένα δροσερό μπουκέτο από ολόφρεσκα λουλούδια εποχής ή μία γλάστρα και κόστος μόνο 15,00€.

Χωρίς άλλα έξοδα μεταφοράς και παράδοσης η Top Florist, χτυπά την πόρτα των δικών σας ανθρώπων μεταφέροντας το συναίσθημα, πάνω σε άρωμα λουλουδιών εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα!

Η Top Florist στην παραπάνω υπηρεσία “Ειδικές Αποστολές”, παραδίδει σε μια ώρα στις πόλεις – περιοχές, όπου υπάρχει κατάστημά της. Γνωρίστε την ποιότητα των υπηρεσιών της, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.